Manufaktura Bananicook
Niektórzy zaczynają dzień od filiżanki kawy. My zaczynamy dzień od zagniecenia
ciasta na pierogi. Mąka, woda, sól i masełko zamieniają się w naszych rękach w
płótno, które dzięki starannie wyselekcjonowanym składnikom przeistacza się w
prawdziwe kulinarne dzieło sztuki. Testujemy, próbujemy i nieustannie szukamy
nowych, ciekawych połączeń, bo interesuje nas wyłącznie perfekcja. Stale
rosnąca liczba zachwyconych zjadaczy naszych pierogów świadczy o tym, że nie
tylko nam one smakują.
ciasta na pierogi. Mąka, woda, sól i masełko zamieniają się w naszych rękach w
płótno, które dzięki starannie wyselekcjonowanym składnikom przeistacza się w
prawdziwe kulinarne dzieło sztuki. Testujemy, próbujemy i nieustannie szukamy
nowych, ciekawych połączeń, bo interesuje nas wyłącznie perfekcja. Stale
rosnąca liczba zachwyconych zjadaczy naszych pierogów świadczy o tym, że nie
tylko nam one smakują.